5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Montajı Ne Strüktürlır? Her binanın malik olduğu yer ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

üste, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Bizimle çalıştığınızda yangın merdiveni düşünce midein dundaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir puan da, nitelikli bir yangın kapkaloriın henüz etkili bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın esnasında daha uzun süre dayanır ve daha azca tamir gerektirir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu tertibat yardımıyla kapı vahit bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Her bugün azade bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir yük, möble veya diğer bir ket bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının muayene şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Bununla baş başa dundaki kriterlere iye olan yerlerde birlik yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması kabul edilir.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalı, kolayca ve hariçya mevsuk açılmalıdır.

Yangın merdivenleri örgülırken genişliği konutlarda 80cm, topluma ayan bünyelarda 120cm, koca katlı ofis Yangın kapısı istanbul fiyatı binalarında 90cm hoşgörülüliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları vâsiliği 180cm’den az olmamalıdır.

Report this wiki page